Skuespiller og Instagramfænomen Joachim Fjelstrup er genial i ‘Paradise Hotel’-parodi på DR

Skuespiller og Instagramfænomen Joachim Fjelstrup er genial i ‘Paradise Hotel’-parodi på DR
Joachim Fjelstrup i 'Mig mig mig – med Pastor Joachim Fjelstrup'.

Skuespiller Joachim Fjelstrup, der slog igennem med ‘Steppeulven’ og siden har medvirket i blandt andet ‘Greyzone’ og ‘Herrens veje’, er et komisk geni. Det har han bevist adskillige gange på sin Instagram-side, hvor ‘Pastor’ Joachim Fjelstrup lipsyncer over alt fra ‘Vild med dans’ til Fie Laursen.

Nu har det lovende stortalent fået hul igennem til DR, som har udgivet Fjelstrups mest ambitiøse lipsync-projekt til dato: En lipsync over kåringen af Mr. Paradise i sæson syv af ‘Paradise Hotel’, hvor Fjelstrup indtager intet mindre end 12 (!) forskellige roller.

Se videoen HER.

Har man endnu ikke stiftet bekendtskab med Fjelstrups (enormt) anbefalelsesværdige Instagram-kanal, er konceptet, at skuespilleren lipsyncer over et uredigeret lydbånd – oftest monologer fra de mest tåkrummende og hysterisk morsomme tv- og Youtube-øjeblikke – mens han mimer ansigtsudtryk og gestik til perfektion, så båndet ofte får en helt anden karakter end oprindeligt.

I den nye, 10-minutter lange video viser den alsidige skuespiller gang på gang, at han kan spille omtrent en hvilken som helst rolle – fra højdramatisk tv-vært til de enormt kiksede Mr. Paradise-kandidater og gruppen af fnisende kvindelige deltagere.

Fjelstrups mimik er på konstant overarbejde, og i sammensætning med en række forrygende kostumer, der mildt sagt sætter ‘Paradise Hotel’ i et andet lys, beviser skuespilleren sin komiske genialitet og sin upåklagelige timing.

DR har endnu ikke meldt ud, om ‘Mig mig mig – med Pastor Joachim Fjelstrup’, som videoen sigende hedder, er et tilbagevende program. Men programteksten proklamerer: »Joachim Fjelstrup lipsyncer sig igennem episke scener fra reality- og talentprogrammer«. Det virker som et lovende fingerpeg, om at vi kan forvente meget mere Fjelstrup i den nærmeste fremtid.

Joachim Fjelstrup er desuden aktuel i de danske biografer i 2019 med den danske gangsterfilm ‘Kød og blod’, hvor han spiller over for blandt andre Sidse Babett Knudsen og Elliott Crosset Hove.

Læs interview med Joachim Fjelstrup: »Folk skal ikke tænke på Fie Laursen, når de ser min karakter i ’Greyzone’«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af