Efter fyring og lang ventetid: Se traileren til ’American Gods’ sæson 2

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Uenigheder på settet har ført til forsinkelser, og det er nu to år siden, første sæson af mytedramaet ’American Gods’ havde premiere. Men nu vidner en ny trailer om, at ventetiden er ovre, og at vi har vilde og voldelige ting i vente.

Serien bygger på Neil Gaimans bog af samme navn, som fortæller om en verden, hvor de traditionelle guder kæmper for at fastholde menneskets tilbedelse, som en ny art af guder, der har tilpasset sig det moderne samfund, truer med at overtage.

Den kommende sæson ser ud til at få fuld skrue ud i det metafysiske univers, hvor der lægges op til et hårdtslående guddommeligt opgør. Stadig med Moon Shadow og Mr. Wednesday som centrale karakterer spillet af Ricky Whittle og Ian McShane.

Ventetiden skyldes Gaiman, hvis utilfredshed med de første manuskripter førte til fyringen af forfatterne Michael Green (’Logan’, ’Blade Runner 2049’) og Bryan Fuller (’Hannibal’), der stod som skabere af seriens første sæson. Gaiman håndplukkede i stedet Jesse Alexander (’Lost’) til projektet, men han blev også afskediget, inden optagelserne var færdige, på grund af manuskriptuenigheder. Starz, kanalen bag serien, krediterer både Alexander og Gaiman, men gør det ikke klart, hvem der egentlig kan siges at stå bag sæson 2.

’American Gods’ sæson 2 har endnu ingen premieredato. Sæson 1 kan streames på Amazon Prime.

Læs også: Keanu Reeves er tilbage som John Wick – og der er fuld smadder på traileren

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af