Italiensk mesterinstruktør er tilbage med sex, intriger og vilde fester – se traileren til Paolo Sorrentinos ‘Silvio og de andre’

Italienske Paolo Sorrentino fik sit helt store gennembrud med Oscar-vinderen ‘Den store skønhed’ – en filmisk virtuos afsøgning af festlivet i den italienske overklasse. Siden har han stået bag ‘Youth‘ med Michael Caine og Harvey Keitel, der også blev nomineret til en Oscar, og tv-serien ‘The Young Pope‘, som snart er aktuel med sæson 2.

Nu vender mesterinstruktøren tilbage til spillefilmformatet med ‘Silvio’, der er spundet over den skandaleramte, forhenværende premiereminister Silvio Berlusconis liv – selvom traileren ironisk siger det modsatte. Og det ser ud til, at Sorrentino fortsætter den fænomenale overæstetisering af vilde fester og sex, som var et af kendetegnene ved mesterværket ‘Den store skønhed’.

Toni Servillo (‘Den store skønhed’) gentager sit samarbejde med Sorrentino i rollen som den politisk ambitiøse og festglade kvindebedårer Silvio, mens instruktørens faste filmfotograf Luca Bigazzi endnu en gang står for den bjergtagende billedside.

‘Silvio’ får dansk biografpremiere den 14. marts.

Læs også: De 30 mest ventede film i 2019