Kevin Hart afslører sine planlagte Oscar-jokes i nyt interview: »Jeg havde guld!«

Kevin Hart.
Foto: Nicholas Hunt/Getty Images

Kevin Hart har sluttet fred med, at han ikke kommer til at hoste dette års Oscar.

Det fortæller han i et nyt interview med den amerikanske radiostation SiriusXM, hvor komikeren også løfter sløret for, hvilke jokes han allerede havde skrevet til sin åbningsmonolog, inden han som bekendt blev ramt af skandale, da gamle tweets med homofobisk ordlyd så dagens lys.

»Jeg havde guld!« siger Hart, og fortæller, at han blandt andet havde tænkt sig at køre på, hvordan visse stjerner har affødt populære, men lettere uheldigt udseende memes under tidligere års Oscar-shows – heriblandt Denzel Washington, hvis tandsæt blev foreviget på Twitter:

»Denzel er en Oscar-vindende skuespiller! Det meme ødelagde ham næsten. Jeg ville have sagt, ‘Lad nu være med med at sidde herinde og bliv til et meme!’ og fortalt dem, hvordan de skulle slappe af«, siger Hart.

Derudover havde han planlagt at skamrose alle salens instruktører og producenter og få dem til at række en hånd i vejret – hvorefter Hart ville invitere en række af sine venner ind på scenen, der hver især skulle gå igang med at pitche filmprojekter.

Til Oscar er det ifølge komikeren vigtigt at få en vært, »der ikke giver en fuck«, og han slutter: »Jeg ville være kommet bragende«. Se interviewet her ovenfor.

Læs også: I sidste uge: Komikeren genovervejede værtsrollen efter opsigtvækkende Ellen-interview

Sponsoreret indhold
Hvordan blev »a fat boy from nowhere« en superstjerne?
Kom tæt på en af musikhistoriens største legender i det storslåede drama om Elton John. Læs fem gode grunde til at se ‘Rocketman’ her.
UIP