Millang-brødrenes ‘Selvhenter’ bygger på deres eget tab af fordrukken far – se traileren

For fire år siden døde Magnus og Emil Millangs far efter en druktur i Spanien.

Den oplevelse har den genuint morsomme brødreduo nu omsat til den tragikomiske komedie ‘Selvhenter’, der er deres første bedrift som manuskriptforfattere og instruktører af en spillefilm, og som nu har fået en trailer.

Magnus og Emil Millang spiller selv fiktive udgaver af sig selv som de to brødre Magnus og Emil, hvis fordrukne far er død i Spanien, hvorefter brødrene rejser ned for at hente ham hjem – Magnus dog kun, fordi han er presset på økonomien efter at have fejlet til et reklamepitch, mens han øjner chancen for at score farens svinedyre Rolex.

STORT INTERVIEW: Magnus og Emil Millangs nye film trækker tråde til deres opvækst – «Vi levede i et seriøst familiedrama«

På bedste roadtripmaner går turen dog naturligvis ikke helt som planlagt, og de to brødre, hvis forhold ved turens start nærmest er ikke-eksisterende, tvinges til at komme ind på livet af hinanden.

Magnus Millang lagde tidligere i dag for øvrigt en Instagram-teaser op for traileren med masser af Freitag-stemning. Se den herunder.

‘Selvhenter’ har premiere 7. marts.

Læs også: 15 danske film, vi slet ikke kan vente med at se i 2019

 

Vis dette opslag på Instagram

 

#selvhenterfilmen #endeligfreitag

Et opslag delt af Magnus Millang (@manolomillang) den

 

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold