Netflix afslører den mindst populære slutning i ‘Black Mirror: Bandersnatch’

Netflix afslører den mindst populære slutning i ‘Black Mirror: Bandersnatch’
To valgmuligheder i 'Bandersnatch'.

Der er stadig masser af muligheder i ‘Black Mirror: Bandersnatch’, som ikke er blevet udforsket – for nyligt afslørede Netflix blandt andet en hemmelig scene. Der er dog ‘kun’ fem mulige slutninger – plus et par Easter Eggs – og nu har Netflix løftet sløret for, hvilken slutning, der var mindst populær blandt publikum.

Ifølge Netflix er det den mest emotionelle slutning, hvor Stefan stiger på toget med sin mor, som færrest har valgt. Det betyder dog ikke, at publikum konsekvent har truffet valg, som ville gøre livet surt for Stefan. Streamingtjenesten skriver nemlig på Twitter, at hele 73 procent valgte, at Stefan accepterede jobbet hos Tuckersoft: »Vi ville virkelig bare have, at Stefan levede det bedst mulige liv!«.

Netflix har også løftet sløret for nogle andre statistikker via Twitter. Blandt andet at over 60 procent valgte at fodre Stefan Frosties i stedet for Sugar Puffs. Netflix i Storbritannien og Irland har moret sig over, at deres brugere kun valgte at kaste med te 52.9 procent af gangen, modsat resten af verdens 55.9 procent.

Streamingtjenesten har stadig ikke afsløret, hvor mange seere, der har set ‘Black Mirror: Bandersnatch’, som må regnes for en af Netflix’ største satsninger til dato.

Læs også: Netflix sagsøges for 25 millioner dollars efter ‘Black Mirror: Bandersnatch’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af