Netflix afslører hemmelig ‘Black Mirror: Bandersnatch’-scene – og hvordan du finder den

Netflix afslører hemmelig ‘Black Mirror: Bandersnatch’-scene – og hvordan du finder den

Lige siden ‘Bandersnatch‘ fik premiere i juleferien, har fans brudt hovedet med at afdække de mange forskellige narrativer, der kan sammensættes på over en billion forskellige måder og indeholder fem forskellige slutninger. Nu har Netflix afsløret, at der gemmer sig en hemmelig drømmesekvens i den interaktive film – og hvordan man når frem til den.

På streamingtjenestens britiske Twitter-kanal skriver Netflix: »Tror du, du har set alt, hvad der er i ‘Bandersnatch’? Prøv at samle familiefotoet op. To gange«. Valget åbner op for en hemmelig drømmescene, hvor Stefan møder Jerome F. Davies – forfatteren, som stod bag romanen, Stefan forsøger at adaptere til et videospil. Og uden at spoile for meget, ender det blodigt.

Netflix løftede også sløret for nogle detaljer omkring produktionen af ‘Bandersnatch’. For eksempel blev filmen optaget over 35 dage med et manuskript fra Charlie Brooker på 157 sider – næsten 100 sider længere end et normalt ‘Black Mirror’-afsnit.

Læs også: ‘Black Mirror’-stjerne trækker sig fra Twitter efter ‘Bandersnatch’-premiere

Læs også: Arbejdet med ‘Black Mirror: Bandersnatch’ var hjernevridende – holdet bag fortæller i ny video

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold