Paul Giamatti og Damian Lewis slår sig sammen for at knuse fælles fjender i traileren til ‘Billions’ sæson 4

‘Billions’ har længe været en af de mest populære serier på HBO Nordic, og nu vender de store magtkampe tilbage på streamingtjenesten med sæson 4. Denne gang med et twist.

Paul Giamattis statsadvokat Chuck Rhoades og Damian Lewis’ forretningsmand Bobby Axelrod slår sig nemlig sammen for at bekæmpe fælles fjender. I første trailer til den nye sæson indleder de en alliance, der skal gøre kål på både Taylor Mason (Asia Kate Dillon) og Grigor Andolov (John Malkovich). Og de ser ud til at få rigeligt med modstand.

På rollelisten finder man desuden ‘Billions’-gengangerne Maggie Siff, Malin Akerman, David Costabile og Jeffrey DeMunn. De får selskab af nytilkomne Kevin Pollak, Samantha Mathis, Jade Eshete og Nina Arianda.

‘Billions’ får premiere på amerikanske Showtime den 17. mats og forventes at lande på HBO Nordic kort efter.

Læs også: De 20 mest ventede nye serier i 2019

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold