Se første trailer til den danske krimiserie ‘Den som dræber – Fanget af mørket’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den danske thrillerserie ‘Den som dræber’ blev en anmelderrost publikumssucces på TV2 tilbage i 2011, og nu har Viaplay genoplivet det dystre krimiunivers med en sæson 2, der lander på streamingtjenesten til marts.

»Serien tager udgangspunkt i to stærke hovedpersoner og stærke billeder. Det er en serie, der kommer til at indfange seerne med de mange psykologiske lag, og samtidig adskiller den sig fra mange andre krimier, da det er en ‘whydunnit’ og ikke en klassisk ‘whodunnit’-serie, hvor morderens identitet bliver afsløret tidligt for publikum«, siger Nanna Mailand-Mercado, Head of Originals hos Viaplay.

I hovedrollerne ses Kenneth M. Christensen, der blandt andet er kendt fra DR’s ‘Arvingerne’, og Natalie Madueño, der fik sit gennembrud i DR’s ‘Bedrag’. Duoen spiller henholdsvis politiefterforsker og profiler, der står overfor en særdeles kompleks sag om to unge pigers forsvinden, der fører til en rejse ind i den mørkeste og mest ekstreme del af det menneskelige sind i jagten på en seriemorder.

Herudover medvirker Signe Egholm (‘Nordkraft’), Mads Riisom (‘The Team’), Maibritt Saerens (‘Bedrag’), Uffe Rørbæk (‘Brakland’) og Peter Mygind i bærende roller.

‘Den som dræber – Fanget af mørket’ får premiere på Viaplay den 1. marts.

Læs også: Se den første trailer til ‘Spider-Man: Far From Home’ – med Jake Gyllenhaal i aktion

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af