Se traileren til Jordan Peeles nye scifi-serie til Youtube – en slags sjov ’Black Mirror’

Jordan Peele, manden bag ’Get Out’, er senere i år igen gyseraktuel med filmen ’Us’, men allerede til februar kan man streame ’Weird City’, som han sammen med Charlie Sanders er forfatter på.

Serien udkommer på Youtubes nye streamingplatform Youtube Premium, og her giver Peele sit take på et dystopisk fremtidsscenarie. I løbet af seks afsnit, som alle udspiller sig i byen Weird, der er opdelt i en rig og en fattig del, undersøger serien hverdagslivet i en verden præget af avanceret teknologi og sci-fi-agtige opfindelser. Serien kommer omkring emner som dating og optimering af menneskekroppen i et ulige samfund.

Det bliver en antologiserie i stil med ’Black Mirror’, men i stedet for dystre hjernevridere er ’Weird City’s fremtidsfortælling mere humoristisk. I hvert fald at dømme ud fra traileren, som netop er offentliggjort, hvor Michael Cera har sixpack, og LeVar Burton kan ses som en gal videnskabsmandstype.

Komedieelementet afspejles også i castet, hvor man blandt andre finder Gillian Jacobs fra ’Community’ og ’Love’, Ed O’Neill fra ’Modern Family’ og Laverne Cox fra ’Orange Is the New Black’.

Serien får premiere 13. februar.

Læs også: Lupita Nyong’o hjemsøges af monstre i første trailer til ‘Get Out’-instruktørs stærkt imødesete horrorfilm ‘Us’

Sponsoreret indhold
Hvordan blev »a fat boy from nowhere« en superstjerne?
Kom tæt på en af musikhistoriens største legender i det storslåede drama om Elton John. Læs fem gode grunde til at se ‘Rocketman’ her.
UIP