Tony Soprano vender tilbage i den kommende ‘The Sopranos’-film – skuespiller søges lige nu

Tony Soprano vender tilbage i den kommende ‘The Sopranos’-film – skuespiller søges lige nu
'The Sopranos'.

Vi har tidligere kunnet berette, at David Chase genopliver en af historiens bedste tv-serier, ‘The Sopranos’, i den kommende film ‘The Many Saints of Newark’, men det har indtil nu ikke stået helt klart, hvilken vinkel filmen ville lægge på historien om gangsterne i Newark. Spørgsmålstegnene har naturligvis især været store, idet Tony Soprano himself, James Gandolfini, som bekendt døde i 2013, hvilket gør en direkte fortsættelse noget nær umulig.

Nu får vi dog lidt flere svar. Først og fremmest bekræfter Chase over for Deadline.com, at vi kommer til at følge en ung Tony Soprano, som han vokser op i 1960’ernes Newark præget af optøjer mellem de afroamerikanske og italiensk-amerikanske grupperinger.

»Jeg var interesseret i Newark og livet i Newark på den tid. Jeg plejede at tage derned hver lørdag til middag med mine bedsteforældre. Men det, der interesserede mig mest, var Tonys barndom. Jeg var interesseret i at udforske det… Filmen handler om spændingerne mellem de sorte og hvide på den tid, og Tony Soprano vil være en del af det, men som barn«, siger David Chase til Deadline og fortæller også, at filmen vil skildre den idealiserede version af mafiaen, som Tony ser op til i starten af HBO-serien.

»Den skal skildre dengang, det var godt. Mafiaen var meget poleret på det tidspunkt – hvordan de klædte sig, og hvad de gjorde. De traditioner blev fulgt mere løst i serien. De fyre dengang gik ikke i jogging-sæt«.

Filmholdet leder lige nu efter skuespilleren, som skal spille den unge Tony. Filmen skal instrueres af Alan Taylor, der også instruerede flere afsnit på serien.

Læs også: De 30 mest ventede film i 2019

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af