Vind tre måneders HBO Nordic og se ‘True Detective 3’

Vind tre måneders HBO Nordic og se ‘True Detective 3’
Mahershala Ali i tredje sæson af 'True Detective'.
Foto: HBO Nordic

Efter mere end tre års pause er ‘True Detective’ endelig tilbage. Tredje sæson får premiere den 14. januar på HBO Nordic, og Oscar-vindende Mahershala Ali (‘Moonlight’) indtager hovedrolleren som politibetjent Wayne Hays, der i Missouri i 1980 får vendt op og ned på sit liv, da han skal opklare en sag om to forsvundne børn.

Ligesom i den skamroste sæson 1 foregår serien denne gang i flere tidsperioder – både i 1980, 1990 og 2015, hvor Hays er plaget af hukommelsestab og forsøger at finde ud af, præcis hvad der skete dengang.

I anledning af premieren udlodder vi 5 x 3 måneders adgang til HBO Nordic.

Ud over ‘True Detective’ byder HBO Nordic i 2019 også på nye afsnit af ‘Big Little Lies’, ‘Veep’, ‘Barry’, ‘Succession’, ‘The Handmaid’s Tale’, ‘Billions’, ‘Killing Eve’, ‘Divorce’, ‘Silicon Valley’ og ‘The Deuce’, samt den nye serie ‘Watchmen’ og ikke mindst den længe ventede afslutning på ‘Game of Thrones’.

Svar rigtigt på nedenstående spørgsmål og deltag i lodtrækningen om 5 x 3 måneders adgang til HBO Nordic. Konkurrencen slutter den 24. januar, og vinderne får direkte besked.

Hvilken skuespiller dannede Woody Harrelson duo med i første sæson af ‘True Detective’?

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.