Den ildevarslende første trailer til Jordan Peeles ‘The Twilight Zone’-reboot gør os på én gang klogere og mere forvirrede

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fænomenet ’The Twilight Zone’ gør comeback senere i år, som det på urovækkende vis blev afsløret under tv-transmissionen af Super Bowl. Rebootet har Jordan Peele, instruktøren bag gyseren ’Get Out’ og den kommende ‘Us’, i front som producer og fortæller, som i stil med den klassiske 60’er-versions format kommer til at følge os ind i zonen af uhygge, suspense og sci-fi.

Seriens første ildevarslende trailer gør os en smule klogere på nogle af de forskellige historier og karakterer, men efterlader samtidig én forundret og forvirret i bedste twilight zone-stil.

’The Twilight Zone’ var et massivt hit, da det løb over skærmen i 1959-64. Hvert afsnit fortalte en selvstændig historie om karakterer, der oplevede uforklarlige hændelser, når de kom i kontakt med the twilight zone, og formidlede en morale gennem gys gru, science fiction og mysterier – ikke ulig ’Black Mirror’, som er en slags moderne arvtager til serien.

’The Twilight Zone’ har amerikansk premiere 1. april.

Læs også: Anmeldelse af ‘Weird City’ – Jordan Peele tiltrækker stjerner på stribevis til gakket og genkendelig fremtidssatire på Youtube Premium

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af