‘Empire’ skærer ned på Jussie Smollett-scener med øjeblikkelig virkning

‘Empire’ skærer ned på Jussie Smollett-scener med øjeblikkelig virkning
Jussie Smollett i promobillede fra 'Empire'. (Foto: Michael Lavine/FOX)

Mens mistanken om, at skuespiller og sanger Jussie Smollett selv orkestrerede den ivrigt mediedækkede hate crime mod ham i januar, vokser, har tv-kanalen Fox og folkene bag serien ‘Empire’ bakket helt og holdent op om deres skuespillerstjerne.

Så sent som i weekenden fik han fornyet støtte fra showrunner Brett Mahoney, selvom store medier bekræftede, at Chicagos politi nu efterforskede Smolletts egen rolle i sagen.

Men samtidig bliver Smolletts medvirken skåret ned i de kommende afsnit – med øjeblikkelig virkning – skriver det amerikanske branchemedie Deadline.com. Kilder fortæller mediet, at de af skuespillerens scener, der skulle indspilles denne uge, er blevet cuttet ned. TMZ mener at vide, at et musiknummer er blevet skrevet helt ud, mens fokus bliver taget væk fra hans karakter i andre scener, hvor han skulle medvirke.

Deadline.com skriver dog, at der ikke er planer om at ændre de scener til de kommende afsnit, der allerede er optaget. Den åbent homoseksuelle Smollett spiller den homoseksuelle sanger Jamal Lyon i serien om et musikalsk familiedynasti. Fox har ikke ønsket at kommentere forlydenderne.

Læs også: Mistanken om Jussie Smolletts egen rolle i påstået hate crime-sag vokser

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af