Jordan Peele afbryder Super Bowl med sit ventede ‘The Twilight Zone’-reboot

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kultserien ’The Twilight Zone’ gør comeback senere i år, og under Super Bowl fik vi den første teaser, der på urovækkende vis lod seerne tro, at tv-transmissionen var blevet afbrudt.

Seriefænomenet, som ’Black Mirror’ har en del at takke for, løb over skærmen i 60’erne, hvor skaberen Rod Serling agerede fortæller i afsnittene, som alle var selvstændige historier, der trak på science fiction, fantasy og horror. Her fandt mærkelige og uforklarlige oplevelser sted, når karaktererne befandt sig i the twilight zone.

Når programmet gør sit comeback, bliver det med Jordan Peele, instruktøren bag den racepolitiske horrorfilm ’Get Out’ og den kommende gyser ’Us’, som Serlings arvtager. Peele er kæmpe fan af ‘The Twilight Zone’, og ‘Get Out’ var faktisk inspireret af et af seriens afsnit.

Et remake af det originale afsnit ’The Wunderkind’ er planlagt, men ellers kender vi ikke meget til plottet. Første afsnit får titlen ’Rewind’ og har navne som Glenn Fleshler (’Barry’, ’Billions’), Taissa Farmiga (’American Horror Story’) og Ike Barinholtz (’The Mindy Project’) på rollelisten.

Første afsnit får amerikansk premiere 1. april.

Læs også: Se den første foruroligende teaser for ‘The Handmaid’s Tale’ sæson 3

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af