Martin Scorcese og Leonardo DiCaprios syvende samarbejde bliver en serie i stedet for en film

Martin Scorcese og Leonardo DiCaprios syvende samarbejde bliver en serie i stedet for en film
Foto: Mark Davis/Getty Images for SBIFF

Der har længe været tale om, at Leonardo DiCaprio og Martin Scorsese arbejder på et projekt baseret på bogen ’The Devil in the White City’. Men det, der skulle have været en film, tager nu en anden form, idet streamingtjenesten Hulu (‘The Handmaid’s Tale’) har indgået et samarbejde med de to om at lave fortællingen til en serie i stedet.

DiCaprios produktionsselskab Appian Way købte allerede i 2010 rettighederne til den faglitterære bog, der beskrives af serieskaberne som »den tryllebindende og skræmmende historie om to mænd, der hver legemliggør amerikansk opfindsomhed i begyndelsen af det 20. århundrede«. Historien følger seriemorderen Dr. H. H. Holmes, som byggede et murder castle, hvor han forførte, torturerede og dræbte unge kvinder, og arkitekten Daniel H. Burnham, hvis skæbner forbindes i 1890’ernes Chicago.

Det er endnu ikke bekræftet, om Scorsese og DiCaprio skal henholdsvis instruere og spille med, eller om de blot er tilknyttet som executive producers. De arbejder lige nu også sammen på filmprojektet ’Killers of the Flower Moon’, som Scorsese dirigerer, mens DiCaprio indtager en hovedrolle.

’The Devil in the White City’ bliver det syvende samarbejde mellem instruktøren og skuespilleren, der tidligere har arbejdet sammen om blandt andet ’The Aviator’, ’The Departed’, ’Shutter Island’ og ’The Wolf of Wall Street’.

Læs også: Woody Allen sagsøger Amazon for 68 millioner dollars for skrinlagt film og ophørt kontrakt

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold