Nikoline impro-sviner Jan Gintbergs værtsoptræden ved Robert-showet

Nikoline impro-sviner Jan Gintbergs værtsoptræden ved Robert-showet
Nikoline giver seerne, men måske nok mest Jan Gintberg, fingeren under Robert-showet.

Nikoline sad i går på første parket til årets Robert-show, hvor hun var nomineret i Bedste Sang-kategorien for ‘Sut min klit’, der er udgangsbønnen i ‘Ditte & Louise’.

Den kontroversielle rapper vandt ikke (Anders Matthesen tog stikket for ‘Skubber det sne’), men kom alligevel til orde i løbet af aftenen. Værten Jan Gintberg tog således på et tidspunkt en rundtur blandt publikum og opsnappede på vejen tilbage til scenen, at én i salen kritiserede ham for ikke at tale om andet end køn. Det viste sig at være Nikoline, som Gintberg tilsyneladende ikke anede, hvem var.

»Vi er i 2019. Du får det til at lyde, som om det er 1920. Det eneste, du laver sjov med, det er køn«, sagde Nikoline for åben mikrofon og tilføjede: »Maskulin og feminin er bare yin og yang inde i os alle«

Protesten kom efter et show, hvor Gintberg i rigt mål lavede sjov med #Metoo og ligestillingssnakken. Mange af hans jokes faldt helt åbenlyst til jorden i salen, hvilket han selv påtalte flere gange undervejs.

Kigger man godt efter i videoen, vil man se, at der sidder en ung fyr og filmer situationen fra den anden side af bordet. Det skyldes, at der er ved at blive optaget en dokumentarserie om Nikoline, og dokumentarskaberen er næppe ked af at have fået en gratis kønskonflikt foran den samlede filmbranche på bånd.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: ‘Den skyldige’ sejrer ved årets Bodil-uddeling – se alle vinderne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af