Ny video viser angiveligt R. Kelly have sex med 14-årig

Ny video viser angiveligt R. Kelly have sex med 14-årig
R. Kelly. (Foto: Ethan Miller/Getty Images)

Den offentlige anklager i Cook County State, Chicago er kommet i besiddelse af videomateriale, der angiveligt viser R. Kelly have sex med en 14-årig.

Videoens eksistens er blevet bekræftet af CNN, som udtaler, at den 45-minutter lange video er eksplicit. Her ser man en nøgen mand have sex med en ung pige adskillige gange, mens hun kalder ham »daddy«. Seks gange referer hun til sine egne kønsdele som »14-årige«.

Det er endnu ikke blevet bekræftet i retten, at personen på videoen er R. Kelly. Videoen blev gravet frem af advokat Michael Avenatti, der repræsenterer en af Kellys tidligere kollegaer, og som mener, at videoen er det afgørende bevis i sagen mod Kelly.

R. Kellys advokat Steve Greenberg udtaler til CNN, at han »ikke har hørt noget om nye beviser mod Mr. Kelly. Vi er ikke blevet kontaktet af politiet, eller blevet informeret om ny information i sagen«.

R&B-sangeren har holdt på sin uskyld, siden anklagerne væltede frem på ny i kølvandet på dokumentarserien ‘Surviving R. Kelly’. Siden er Kelly blevet fyret af sit pladeselskab, mens han også har været indlagt for angstanfald.

Læs også: Beyoncés far holdt Destiny’s Child på sikker afstand af overgrebsanklagede R. Kelly

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af