Pixars nye kortfilm om dyremishandling går lige i hjertet

Pixar kunne søndag nat hive en Oscar-statuette med hjem for den animerede kortfilm ‘Bao’.

Gennem Pixars nye SparkShorts-program, hvis mål er at »opdage nye historiefortællere og udforske nye fortælleteknikker«, har filmselskabet nu udgivet kortfilmen ‘Kitbull’. Og hvis du har let til tårer, så sørg for at se filmen i fred og ro.

Den otte minutter lange kortfilm handler om en kat og en hund, der mishandles af deres ejer og midt i ulykkelighederne danner et umage venskab. Filmen er 2D-animeret, hvilket adskiller sig fra den sædvanlige CGI-animationsstil, som Pixar ynder at benytte sig af.

»For at være helt ærlig startede det med en kattevideo«, fortæller kortfilmens instruktør Rosana Sullivan til Indiewire. »Jeg elskede at se kattevideoer, når jeg var stresset. Først ville jeg bare tegne noget, der var sjovt og fik mig til at have det godt, men så udviklede det sig til noget mere personligt for mig«.

Læs også: Ny Pixar-perle tackler mandekultur på arbejdspladsen på otte højcharmerende minutter

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold