‘Beverly Hills 90210’-stjernen Luke Perry er død

‘Beverly Hills 90210’-stjernen Luke Perry er død
Luke Perry i rollen som Dylan i 'Beverly Hills 90210'.

Skuespiller Luke Perry er i dag afgået ved døden. Det bekræfter stjernens agent her til aften dansk tid, og skriver i et statement, at skuespilleren var omgivet af sine børn, sin forlovede, ekskone, brødre, mor og stedfar.

52-årige Perry – bedst kendt som Dylan McKay i ‘Beverly Hills 90210’ – blev ramt af et massivt slagtilfælde onsdag i sidste uge og har været indlagt siden.

I de seneste år medvirkede han i ungdomsserien ‘Riverdale’ på Netflix, og for nylig indspillede han en rolle i Quentin Tarantinos kommende ‘Once Upon a Time in Hollywood’ overfor Brad Pitt og Leonardo DiCaprio.

Så sent som i går aftes udtalte Perrys ‘BH902010’-medspiller og seriekæreste Shannen Doherty til Entertainment Weekly, at hun ønskede sin gamle ven god bedring:

»Jeg kan næsten ikke tale om det uden at græde, men jeg elsker ham, og han ved, at jeg elsker ham. Jeg er stadig i kontakt med ham. Han er jo Luke, og han vil altid være min Dylan«.

Perry satte hjerter i brand over hele verden i de 10 år, han spillede ‘BH90210’s følsomme bad boy – fra 1990-00 – men han dukkede også sporadisk op på det store lærred i blandt andet ‘The Fifth Element’ og kultfilmversionen af ‘Buffy The Vampire Slayer’.

En række kolleger – heriblandt ‘BH90210’s Ian Ziering og ‘Riverdale’s Molly Ringwald – udtrykker deres sorg på Twitter og Instagram:

 

 

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

 

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I sidste uge blev det annonceret, at ‘BH90210’ og en stor del af det originale cast vender tilbage til skærmen til sommer, om end i en noget anden, reality-inspireret form. Luke Perry har imidlertid ikke taget del i projektet.

Nyheden opdateres.

Læs også: ‘Beverly Hills 90210’ vender tilbage – med seks originale stjerner på rollelisten

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af