Brie Larson debuterer som instruktør – se traileren til den magiske Netflix-film ‘Unicorn Store’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Alle har brug for magi i livet. Selv når de alle sammen er voksne«.

‘Unicorn Store’ kan meget vel være filmen for alle os, der ikke helt kan finde ud af at navigere rundt i det gravalvorlige og grå voksenliv.

Komediedramaet, der allerede får Netflix-premiere 5. april, har Brie Larson i både instruktørsædet og hovedrollen. Det bliver dermed Larsons debut som instruktør, som hun lige har fået plads til i kalenderen mellem dette års succes ‘Captain Marvel’ og den kommende ‘Avengers: Endgame’, der får premiere i slutningen af april.

Den spritnye trailer viser Larson i rollen som den unge Kit, der bliver smidt ud af kunstskolen og må tage til takke med et kedeligt kontorjob. En dag modtager hun et mystisk brev fra en sælger, der viser sig at være ‘Captain Marvel’-buddy Samuel L. Jackson i skrigende pink jakkesæt, som tilbyder hende, at hun kan købe en enhjørning – Kits ultimative barndomsfantasi.

‘Unicorn Store’ havde premiere på Toronto Internationale Film Festival helt tilbage 2017, og IndieWires filmkritiker David Ehrlich har kaldt filmen et »millenium-eventyr med et hjerte af guld« og »denne åbenhjertede debut viser, at Larson i sandhed ønsker at være forkæmper for dem, der er anderledes«.

Foruden Larson og Jackson byder filmen på Hamish Linklater (‘The Crazy Ones’), Joan Cusack (‘Working Girl’) og Bradley Whitford (‘The West Wing’) i markante roller, og Samantha McIntyre har skrevet manuskriptet.

Læs også: Brie Larson og ‘Captain Marvel’ overdænges med kvindefjendsk had – det bør ALLE fans tage afstand fra

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af