De to første afsnit af ‘Game of Thrones’ sæson 8 bliver alligevel ikke spillefilmlængde

De to første afsnit af ‘Game of Thrones’ sæson 8 bliver alligevel ikke spillefilmlængde

Det har tidligere forlydt, at den kommende og sidste sæson af ‘Game of Thrones’ ville byde på i alt seks afsnit i spillefilmslængde. Det udtalte instruktør David Nutter i november sidste år. Nutter har før instrueret flere af seriens prominente afsnit – blandt andet det famøse ‘Red Wedding’ – og skal ligeledes instruere tre afsnit i ottende sæson.

»Jeg tror, at sæson 8-afsnittene alle sammen bliver længere end 60 minutter. De kommer til at være lange, det ved jeg med sikkerhed«, sagde Nutter.

Men ak: Nu bekræfter Entertainment Weekly, at det ikke bliver tilfældet. De to første afsnit kommer således til at vare henholdsvis 54 og 58 minutter.

Til gengæld er der stadig mulighed for længere afsnit i sæsonens anden halvdel, hvor den længe ventede kamp mod Army of the Dead skal finde sted. Det rygtes, at afsnittet med det store slag får en spillelængde på 90 minutter, hvilket vil gøre det til en af de længste kampscener nogensinde set på film og tv.

Seriens co-executive producer Bryan Cogman har udtalt til Entertainment Weekly om slaget, at »der er sekvenser bygget i sekvenser bygget i sekvenser« og at »det har været udmattende, men jeg tror, at det vil blæse alle omkuld«.

‘Game of Thrones’ sæson 8 får premiere på HBO Nordic og C More den 15. april.

Læs også: Den første officielle ‘Game of Thrones’-trailer er landet – og det ser svimlende episk ud

Læs også: ’Game of Thrones’-castet taler ud om finalekampen: »Alle beder til, de aldrig skal gøre det her igen«

Sponsoreret indhold
Solens sidste stråler fortjener en skål
Skål solen i sænk med Corona, der hjælper dig med at finde Københavns smukkeste solnedgangsspots.
Corona