HBO har gemt seks ‘Game of Thrones’-troner, du kan være med til at finde

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Som om der ikke er spænding nok op til den sidste og afgørende fase af kampen om tronen, har HBO nu hævet indsatsen for de hardcore fans og skabt en virkelig pendant til ’Game of Thrones’.

På Twitter og Instagram har HBO afsløret, at der op til premieredagen på den sidste sæson er seks troner gemt forskellige steder i verden, og det er op til os at finde frem til deres lokationer. På en hjemmeside kan man se en 360-graders video med tronerne som den ovenfor, og de bliver offentliggjort, når det er lykkedes nogen at kæmpe sig frem til den forrige.

Siden røber ikke, om der følger en præmie med fundet, udover at man selvfølgelig har retten til at kalde sig vinder af tronen. Er man ikke den store stifinder, kan man via hjemmesiden også vise sin dedikation til serien ved at donere blod til Røde Kors.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Game of Thrones’ sæson 8 har premiere 15. april på HBO Nordic og C More.

Læs også: Anmeldelse af ‘Cutterhead’ – Ny dansk katastrofethriller går direkte i kroppen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af