Historien om forsvundne Madeleine er blevet til true crime-serie på Netflix – se traileren

Den uopklarede sag om treårige Madeleine McCann, der i 2007 forsvandt under en ferie i Portugal, fik verdensomspændende opmærksomhed og blev den højst profilerede missing person-sag i britisk historie.

Nu er historien blevet til en true crime-serie.

Netlfix har i dag udgivet ’The Disappearance of Madeleine McCann’, som over otte afsnit gennemgår alle beviser, ledetråde og mistænkte i den uopklarede sag. Traileren afslører, at undersøgelsen rummer alt fra politilækager, framing af mistænkte og utroværdige efterforskere, og at både forældrenes uskyld og områdets human trafficking tages op igen som potentielle forklaringer.

McCann forsvandt fra familiens ferielejlighed, mens forældrene befandt sig på en restaurant i nærheden. Sagen blev først undersøgt som et forsøg fra forældrenes side på at dække over en ulykke, inden de blev frikendt og startede en fond for at fortsætte undersøgelsen, der modtog massiv opmærksomhed, og som stadig er aktiv i dag.

’The Disappearance of Madeleine McCann’ kan ses på Netflix.

Lyt til vores nye podcast SOUNDVENUE STREAMER: Om ‘Leaving Neverland’, ‘Triple Frontier’ og Hollywood vs. Netflix

Sponsoreret indhold
Solens sidste stråler fortjener en skål
Skål solen i sænk med Corona, der hjælper dig med at finde Københavns smukkeste solnedgangsspots.
Corona