Idris Elba er dj og barnepige i den kommende Netflix-serie ’Turn Up, Charlie’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er måske langt fra Idris Elbas gennembrudsrolle som gangsteren Stringer Bell i ’The Wire’ til dj’en Charlie i den kommende komedieserie ’Turn Up, Charlie’. Men det er faktisk en mere oplagt rolle, end man måske skulle tro, for den virkelige Elba har spinnet plader, længe inden hans skuespilkarriere tog fart.

I ’Turn Up, Charlie’ går det skidt med musikerkarrieren for Charlie, der stadig bor hjemme og i det hele taget lever livet lidt for ungt. Han tvinges til at tage et sidejob som barnepige for sin superstjernevens flabede datter, mens han arbejder på at få gang i karrieren.

Elba som evig ungkarl lyder som noget, man ikke vil gå glip af, og traileren alene er en festlig omgang, som viser, at hans komiske timing bestemt ikke fejler noget.

Serien instrueres af Tristram Shapeero, der har arbejdet på serier som ’Community’, ’Unbreakable Kimmy Schmidt’ og ’Brooklyn Nine-Nine’, og Matt Lipsey.

’Turn Up, Charlie’ får premiere 15. marts på Netflix.

Læs også: Netflix’ scifi-serie ‘The OA’ vender tilbage – se den syrede trailer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af