Keira Knightley spiller ‘Despacito’ på sine tænder, og det er det mærkeligste, vi har set længe

Stol på den uendelige mængde af amerikanske late night shows til at fortælle os alt det, vi ikke vidste, vi havde brug for at vide om stjernerne i Hollywood. Som nu Keira Knightley, der forleden aflagde besøg hos Jimmy Kimmel.

Her deler skuespilleren, hvordan hun under de to uger, hun medvirkede på optagelserne af ‘Love Actually’, udviklede den største bums, hun havde haft i sit dengang 17 år lange liv. Intet kunne dække »det ekstra hoved«, som hun beskriver den som, og løsningen blev en temmelig markant beklædningsgenstand – en detalje, som i dag kun bidrager til den 00’er-vibe, der har været med til at gøre filmen til en (polariserende) klassiker.

Knightley viser også, at hun har et ganske særligt talent, nemlig evnen til at spille på sine tænder. Det resulterer i et ret imponerende cover af ’Despacito’.

Se hele interviewet ovenfor. Tandnummeret er ved 02:00. ’Love Actually’-historien er ved 04:20.

Læs også: ‘Desperate Housewives’-stjerne er sigtet for at have fusket sit barn til en eftertragtet college-plads

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold