Netflix forsvarer Brie Larson, efter Twitter-bruger angriber skuespillerens instruktørevner

Netflix forsvarer Brie Larson, efter Twitter-bruger angriber skuespillerens instruktørevner
Brie Larson i instruktørdebuten 'Unicorn Store', der får premiere direkte på Netflix.

Tidligere på ugen delte Netflix traileren til Brie Larsons instruktørdebut, ‘Unicorn Store‘, der får premiere på streamingtjenesten i næste uge. Kort efter kritiserede en Twitter-bruger Larson for at udnytte sit ‘Captain Marvel’-momentum til at instruere en film, selvom hun i virkeligheden slet ikke er kvalificeret til sådan en stilling.

Kritikeren udtalte desuden, at Larson ikke havde lagt nok timer i at forstå faget, som for eksempel Jonah Hill, der blev “oplært af Martin Scorsese og brugte årevis på at lære, før han kastede sig over sin instruktørdebut, ud af respekt for filmkunsten og instruktørstillingen”.

Kritikken virker ganske meningsløs, da ‘Unicorn Store’ havde premiere på den førende filmfestival i Toronto allerede i 2017, og således slet ikke er forbundet med Larsons ‘Captain Marvel’-succes. Tweetet er da også siden blev slettet, men Netflix reagerede prompte på kritikken ved at opremse Larsons imponerende karriere:

»Hun har arbejdet siden 1998. Hun har haft 58 roller, er blevet nomineret til 53 priser, har skrevet to manuskripter, instrueret to kortfilm, komponeret musik til en film, instrueret en spillefilm, produceret en film og vundet en Oscar«.

Brie Larson repostede Netflix’ opslag til sine mere end en million Twitter-følgere, mens instruktør Edgar Wright, som samarbejdede med Larson på ‘Scott Pilgrim vs. the World’ også tog skuespillerens parti.

‘Unicorn Store’ har premiere på Netflix 5. april.

Læs også: Brie Larson debuterer som instruktør – se traileren til den magiske Netflix-film ‘Unicorn Store’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af