Okay, Ghita Nørbys nye billede er sublim selvironi

Okay, Ghita Nørbys nye billede er sublim selvironi
Foto: Jim Lyngvild

Meningerne har som bekendt været delte om Ghita Nørby og hendes mentale tilstand, efter Radio24syv sådan stort set lagde den danske del af internettet ned med sit allerede nyklassiske dokumentarprogram ‘Hele Danmarks Ghita’.

Den 84-årige skuespiller har hidtil været karrig med sine kommentarer til programmet, ud over at hun har sagt, at hun mente, Radio24syv udnyttede situationen.

Men nu kommer hun – via designer Jim Lyngvild – med den bedste af alle kommentarer til miseren. Lyngvild har nemlig postet et billede af Ghita Nørby, hvor hun står med en kop te i haven, naturligvis med reference til skuespillerens imitation af Iben Maria Zeuthens blødgørende spørgsmål om, hvorvidt de skulle lave en kop te eller gå en tur i haven.

Jim Lyngvild fortæller BT, at han har syet kjolen til et stort arrangement, som Ghita skal deltage i i udlandet.

»Jeg var hjemme hos hende i dag og spurgte, om jeg måtte tage et billede af hende i kjolen. Stoffet har jeg selv designet, og jeg synes, det ville være et afsindigt flot billede«, siger han til avisen.

»Det var faktisk Ghita selv, der sagde, om vi ikke skulle gå en tur i haven og tage billedet, og så gik vi en tur i haven,« fortsætter Jim Lyngvild til B.T. »De her billeder viser også en stor selvironi fra Ghitas side. Hun elsker, at der bliver prikket til hende«.

Touché, Ghita. Touché.

 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af