Quentin Tarantino deler skuffende sløj filmplakat til ‘Once Upon a Time in Hollywood’

Quentin Tarantino deler skuffende sløj filmplakat til ‘Once Upon a Time in Hollywood’
Brad Pitt og Leonardo DiCaprio i Quentin Tarantinos 'Once Upon a Time in Hollywood'

Tænk på en hvilken som helst Quentin Tarantino-filmplakat, eller lad en hurtig søgning på nettet genopfriske din hukommelse. Ikoniske portrætter af legendariske hovedkarakterer med en snert af tegneserie-æstetik – en indkapsling af hele filmens stemning i højeste potens, så man nærmest kan lugte blodet, mærke hævnlysten og genspille et par scener bag øjnene.

Og så er der den nye plakat til Quentin Tarantinos ’Once Upon a Time in Hollywood’. Den nye filmplakat (som kan ses i bunden af artiklen), der blev offentliggjort i går, er et harmløst billede af filmens hovedkarakterer, et stunt-makkerpar spillet af Leonardo DiCaprio og Brad Pitt, foran en gul bil og Hollywoods høje.

De to hovedroller er ganske vist nydeligt klædt på til at kunne passe ind i Los Angeles anno 1969, men deres ellers udmærkede, tænksomme ’jeg har lige taget en stor bid af en fed kage, men lader som ingenting’-miner har muligvis været igennem nogenlunde samme tarvelige photoshop-kniv, som de første billeder fra filmen blev udsat for.

Oh well, plakaten er formentlig kommercielt effektiv, og det er naturligvis hovedpointen, men vi tillader os bare at have en tand højere stilistiske forventninger til alt, der bærer Tarantinos navn.

Og uanset hvad er det jo svært ikke at glæde sig til sommer, hvor ’Once Upon a Time in Hollywood’ får premiere. Filmens rolleliste rummer foruden DiCaprio og Pitt navne som Margot Robbie, Al Pacino, Emile Hirsch, Dakota Fanning, Lena Dunham og den nyligt afdøde Luke Perry, der spiller sin allersidste rolle.

Læs også: Se nye billeder fra Quentin Tarantinos ‘Once Upon a Time in Hollywood’ – med en dansende Leonardo DiCaprio

 

Vis dette opslag på Instagram

 

This July, Leonardo DiCaprio and Brad Pitt star together in Quentin Tarantino’s #OnceUponATimeInHollywood.

Et opslag delt af Once Upon A Time In Hollywood (@onceinhollywood) den

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold