Se den første trailer til ’Deadwood’-filmen – premieredato offentliggjort

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mere end et årti er gået, siden vi måtte tage en utidig afsked med ’Deadwood’-serien på HBO efter tre stærke sæsoner. De seneste par år har en fortsættelse af sagaen i filmformat rygtedes, og i vinter bekræftede HBO endelig, at et comeback til Al Swearengen og co. ville blive en realitet – og nu kan de meddele, at premieren endda ligger lige om hjørnet.

HBO har netop offentliggjort den første officielle, stemningsfulde teaser-trailer til ’Deadwood: The Movie’ samt annonceret en premieredato, der hedder den 31. maj.

Filmen tager udgangspunkt i en genforening mellem karaktererne ti år efter, vi forlod dem, hvor de mødes til fejringen af South Dakota som stat. »Tidligere rivaliseringer genoptages, alliancer må stå deres prøve, og gamle sår vækkes til live, mens alle efterlades til at navigere i de uundgåelige ændringer, moderniteten og tiden har bragt med sig«, lyder det fra HBO om filmens plot.

Ian McShane er tilbage som Al Swearengen, Timothy Olyphant som Seth Bullock, Molly Parker som Alma Ellsworth og Paula Malcomson som Trixie.

Læs også: De 25 bedste serier på HBO Nordic – inkl. ‘Deadwood’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af