Alicia Vikander vender tilbage som Lara Croft i ‘Tomb Raider 2’

Alicia Vikander vender tilbage som Lara Croft i ‘Tomb Raider 2’
Alicia Vikander som Lara Croft.
Foto: SF

Anmeldelserne var blandede, da ‘Tomb Raider’-rebootet sidste år ramte verdens biografer. Mens The Guardian kvitterede med to sølle stjerner til actionbraget, roste vores egen anmelder Alicia Vikander for at gøre rollen som Lara Croft til sin egen efter Angelina Jolies arv.

Fans af filmen, der naturligvis er baseret på det ikoniske computerspil af samme navn, kan nu glæde sig over, at den svenske, Oscar-vindende Vikander ifølge Deadline har skrevet under på at tage en tur mere som Lara Croft i en kommende ‘Tomb Raider 2’.

Warner Bros. har hyret Amy Jump til at skrive manuskriptet. Jump har allerede en række actionfilmmanuskripter bag sig – blandt andet ‘High-Rise’ med Tom Hiddleston i hovedrollen og ‘Free Fire’, som hun skrev sammen med ægtefællen Ben Wheatley.

Læs også: Har vi virkelig brug for en ‘Tomb Raider 2’? Vores anmelder debatterer for og imod

Læs også: Den største skuespiller i verden lige nu #1: Han er den mørkeste afkrog af vores fælles forkvaklede sjæl

Sponsoreret indhold
Indrøm det. Du får ikke fikset din cykel.
Skift til et Swapfiets-abonnement og få en billig, lækker cykel, der er køreklar – hele tiden. Gå efter det blå forhjul, og læs mere her.
Swapfiets
Sponsoreret indhold