Ambitiøs horror-serie bliver sommerens koldeste gys – se den creepy trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er gyserreferencer galore i første, visuelt spektakulære trailer til sommerens mest isnende serie, AMC’s ‘NOS4A2’, hvis titel peger tilbage på vampyrfilmklassikeren ‘Nosferatu’, mens villavejsmareridtene ekkoer ‘A Nightmare on Elm Street’ og Zachary Quinto som børnelokkerdæmon vækker minder om Roald Dahls ‘The Witches’.

I ‘NOS4A2’ spiller det upcoming talent Ashleigh Cummins (der senere på året kan ses i den længe ventede filmatisering af bestselleren ‘The Goldfinch’) en ung kvinde ved navn Vic McQueen, der pludselig opdager, at hun har overnaturlige evner udi at finde forsvundne ting. Og det gør hende særdeles upopulær med superskurken Charlie Manx (Quinto), der lever af barnesjæle og dumper sine fordærvede ofre i ‘Juleland’ – et syret sted, hvor det altid er Juledag og utilfredshed er forbudt (om end der ser pænt creepy ud!).

‘NOS4A2’ er baseret på Joe Hills roman af samme navn (der kastede graphic novel-serien ‘Wraith’ af sig), og er en af AMC’s mest ambitiøse satsninger i år instrueret af Kari Skogland (‘The Handmaid’s Tale’), Jeremy Webb (‘The Umbrella Academy’) og Tim Southam (‘Bates Motel’).

Quinto har tidligere spillet psykopatisk serie-usling i både ‘Heroes’ og ‘American Horror Story: Asylum’, men dukkede som bekendt også kortvarigt op i ‘Girls’ sidste sæson som Jessas irriterende hipster-flirt. Og han er ikke den eneste ‘Girls’-kending på rollelisten: Således byder ‘NOS4A2’ også på et gensyn med manden bag Marnies vattede musiker Desi, Ebon Moss-Bachrach, der her får mulighed for at vise sine mere heltmodige sider.

‘NOS4A2’ får amerikansk premiere den 6. juni, men vi afventer fortsat en dansk dato.

Læs også: De 20 mest ventede nye serier i 2019

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af