Den fulde trailer til ’Deadwood’-filmen er ude med bittersøde gensyn og masser af mord på åben gade

Det krævede flere års usikre odds på rygtebørsen, før fans af den elskede og anerkendte HBO-serie ’Deadwood’ endelig kunne være sikre på, at en fortsættelse af sagaen i filmformat ville blive en realitet. Nu er der blot lidt over en måned til gensynet med Al Swearengen og co., og med dagens nye trailer kunne det godt tyde på, det er et ganske stærkt comeback, vi går i møde.

Det er knapt tretten siden, vi tog afsked med ’Deadwood’ i serieform, og tiden har heller ikke stået stille i Deadwood, South Dakota. I filmen mødes karaktererne nemlig ti år efter, vi forlod dem i serien – og som den nye trailer afslører (og en pressemeddelelse kan bekræfte), byder genforeningen på genoptagne rivaliseringer, prøvede alliancer og salt i gamle sår.

I traileren finder vi George Hearst (spillet af Gerald McRaney) i centrum for dramaet, der udspiller sig i en intens omgang bittersøde gensyn, stærke oneliners og masser af mord på åben gade.

’Deadwood: The Movie’ byder endvidere på et gensyn med blandt andre Ian McShane er tilbage som Al Swearengen, Timothy Olyphant som Seth Bullock, Molly Parker som Alma Ellsworth og Paula Malcomson som Trixie. Filmen er instrueret af Daniel Minahan, og manuskriptet er skrevet af den originale series skaber, David Milch.

’Deadwood: The Movie’ får premiere den 1. juni på HBO Nordic.

Læs også: De 25 bedste serier på HBO Nordic – inkl. ‘Deadwood’

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold