Donald Trump misbruger ‘Game of Thrones’-varemærke… igen – HBO svarer tilbage

Donald Trump misbruger ‘Game of Thrones’-varemærke… igen – HBO svarer tilbage
The Night King.

Det er kun lidt over en uge siden, at Donald Trump fik fjernet en kampagnevideo, hvor han misbrugte Hans Zimmers musik til ‘Dark Knight Rises’. Nu er den amerikanske præsident på banen igen, og denne gang kaster han sig over tidens hotteste varemærke – ‘Game of Thrones’.

I går blev Robert Muellers rapport om Trumps forbindelse til Rusland under sin valgkampagne udgivet. Den 400 sider lange rapport fandt ingen beviser for, at Trumps kampagne samarbejdede med russerne, selvom den fremlagde en lang række argumenter for, at Trump sidenhen har forsøgt at modarbejde Muellers arbejde.

Trump var dog hurtigt på Twitter for at fejre resultatet. Her postede han et bilede af sig selv, der stirrer ud i tågerne med teksten »Game Over. Intet komplot. Intet modarbejde. Til alle haterne og de venstreorienterede demokrater« – og her valgte han altså at bruge HBO’s font fra ‘Game of Thrones’.

Donald Trumps seneste misbrug af ‘Game of Thrones’-fonten.

Tv-selskabet var ikke overraskende utilfredse med bruddet på deres varemærke.

»Selvom vi godt kan forstå entusiasmen omkring ‘Game of Thrones’, nu hvor den afsluttende sæson er ude, foretrækker vi stadig, at vores intellektuel ejendom ikke bruges til politiske formål«, udtaler HBO i en pressemeddelelse.

Det er ikke første gang, at Trump bruger ‘Game of Thrones’ signaturfont. Sidste år var han også på banen, da han genindførte sanktioner mod Iran med teksten »Sanctions are coming«.

Læs også: De fire største spørgsmål efter første afsnit

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold