Efterladte unge fester, horer og slår hinanden ihjel i teaser til ny Netflix-dystopi: ’The Society’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Mor, det er mig igen. Hvor er alle henne?« spørger Kathryn Newton (’Big Little Lies’) i rollen som Allie sin mor. Men spørgsmålet lander på morens telefonsvarer. Allies mor – såvel som alle hendes venners forældre – er nemlig pist forsvundet.

I den nye Netflix-serie ’The Society’ er en gruppe teenagere på mystisk vis efterladt alene i en form for kopi af den velhavende New England-by, de kommer fra, uden nogen voksne i miles omkreds. Ingen aner, hvad der er sket med dem selv, byen eller deres forældre, og ingen aner, hvor slemt det kan gå, når de overlades til den frihed, der først syntes så sjov og spændende. De korte, foruroligende klip og de dystre toner af Billie Eilishs ’Bury a Friend’ giver os en indikator, der afslører, at vi roligt kan tage teksten til Eilishs akkompagnement helt bogstaveligt.

’The Society’ er en nyfortolkning af Nobelpris-vinderen William Goldings klassiker ’Lord of the Flies’ (på dansk: ’Fluernes herre’), der udkom i 1954. I bogen efterlades en gruppe engelske drenge i kølvandet på en atomkrig på en øde ø uden nogen voksne, hvilket tvinger drengene ud i selv at skabe en ny verdensorden, der får uhyggeligt alvorlige følger.

’The Society’ består af 10 afsnit, der får premiere den 10. maj. Rollelisten inkluderer foruden Kathryn Newton navne som Rachel Keller (’Legion’, ’Fargo’), Gideon Adlon (’Blockers’), Jacques Colimon (’Duat’) og Alex MacNicoll (’Transparent’).

Serien er skrevet af Chris Keyser (der blandt andet står bag 90’er-klassikeren ’Party of Five’) og instruet af Marc Webb (’500 Days of Summer’, ’The Amazing Spider-Man’).

Læs også: Disse serier skal du streame i april – fra en vis HBO-drageserie til en komedieperles farvel

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af