Er Leonardo DiCaprio og Guillermo del Toro Hollywoods nye superduo? Mystisk film er på vej

Er Leonardo DiCaprio og Guillermo del Toro Hollywoods nye superduo? Mystisk film er på vej
Leonardo DiCaprio. (Foto: Jemal Countess/Getty Images)

Leonardo DiCaprio og Quentin Tarantinos stærkt imødesete ‘Once Upon a Time in Hollywood’ har dårligt forladt klipperummet forud for en (måske) mulig Cannes-premiere, men førstnævnte Oscar-vinder er efter sigende allerede ved at line sit næste prominente instruktørsamarbejde op.

DiCaprio skulle således være i dialog med horrorfabel-filmmageren Guillermo del Toro – der ellers havde bebuddet en velfortjent sabbat fra branchen ovenpå ‘The Shape of Water’s Oscar-triumf i 2018 – om at spille hovedrollen i remaket af ‘Nightmare Alley’; En dyster dramafantasi om en storsvindlende tryllekunstner, der møder sit match i en ung kvinde med lignende evner.

‘Nightmare Alley’ blev oprindeligt et hit med stjernen Tyrone Power i 1947, og historiens snørklede twists med et strejf af det overnaturlige ligner et oplagt match med del Toros kunstneriske forcer. Og en spændende mulighed for, at Leo kan trække på sin naturlige magnetisme på lærredet for at udforske de mindre sympatiske, svigefulde sider af sit evigt alsidige supertalent.

Filmen starter optagelserne til efteråret, men inden da skal del Toro på jagt efter sin kvindelige hovedrolle.

Læs også: Verdens største skuespiller lige nu #3: »Jeg kunne lugte hans angst helt nede på række 12«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af