Har du set første afsnit ‘Game of Thrones’? Så se teaseren til afsnit 2

Så mange forsøgte at afspille første afsnit af den afsluttende sæson af ‘Game of Thrones’, at HBO Nordics side i en periode knækkede under presset. Men er det lykkedes at få det set, har skaberne offentliggjort en lille teaser, der kan formildne ventetiden indtil næste uges afsnit.

Sæsonens første afsnit efterlader insisterende spørgsmål om, hvad der nu skal ske. I den korte forsmag lufter Daenerys sin hævnlyst over for Jaime, og der bygges yderligere op til kampen om Winterfell. Første og andet afsnit bliver sæsonens korteste med en spilletid på under en time, så vi skal nok vente lidt længere på de store opgør.

Læs også: 10 guldcitater fra vores møde med de mest elskværdige biroller i ‘Game of Thrones’

GOT-spoilersnak i SOUNDVENUE STREAMER: Alt om ‘Game of Thrones’-premieren + Sundance-filmfænomenet ‘Blindspotting’

Sponsoreret indhold
Først tager vi Westeros – så tager vi Gilead og Westworld
Og vikingerne, billionerne, lejemorderne og alle de store små løgne. Se tidens mest spændende serier og spritnye sæsoner på HBO Nordic her.
HBO NORDIC
Sponsoreret indhold
Ad Ad Ad