Jussie Smollett muligvis skrevet ud af ‘Empire’ – skuespilkolleger forsvarer ham

Jussie Smollett muligvis skrevet ud af ‘Empire’ – skuespilkolleger forsvarer ham
Jussie Smollett.
Foto: Theo Wargo/Getty Images

Mens byen Chicago planlægger et sagsanlæg mod ’Empire’-skuespilleren Jussie Smollett efter anklager om, at han har iscenesat et racistisk motiveret overfald, er blev droppet, er skæbnen for Smollett såvel som hans karakter Jamal i Fox-serien usikker.

Ifølge ‘Empire’-medskaber Lee Daniels bliver det lige nu blandt producenterne diskuteret, hvorvidt Smollett skal vende tilbage til den næste sæson i kølvandet på de alvorlige anklager. Han er blevet skrevet ud af den aktuelle femte sæsons sidste to afsnit, så gårsdagens episode kan meget vel have været Jamals sidste optræden. (Spoiler alert coming up:) Her blev han gift med den britiske karakter Kai (Toby Onwumere), og ifølge Deadline giver det serien mulighed for at sende Jamal til den anden side af Atlanten som en diskret måde at komme af med karakteren på.

De øvrige skuespillere på serien er imidlertid ikke i tvivl om, hvad der skal ske med Smollett. I et brev sendt til Fox, Disney og ABC og en række af seriens producere opfordrer de til at lade ham vende tilbage.

»Gennem Empire’s fem sæsoner, hvor vi har arbejdet med Jussie, og efter at have set, hvordan han har båret sig ad gennem denne traumatiske hændelse, har vi lært ikke alene Jussies karakter at kende, men også Jussies private person«, skriver de og påpeger, at han er blevet renset, efter sigtelserne blev droppet, og at han ikke længere er »emne for lovmæssig usikkerhed«.

»Det bliver tydeligere hver dag, at det ekstreme politiske klima i vores land kun har gjort vores juridiske system og den offentlige folkedomstol mere uretfærdig«.

Chicagos sagsanlæg bygger på et krav om erstatningsbetaling fra Smollett for politiets overarbejde, som skuespilleren ikke har villet betale.

Læs også: Manden bag aktuelle ‘Til vi falder’: »Ønsket om at komme videre er måske et større tabu end sorgen«

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold