Nikolaj Coster-Waldau var et mulehår fra at smugle hashvingummibamser til Europa

’Game of Thrones’-castet giver i disse dage det ene interview efter det andet, hvor de strikse regler om, hvad de kan dele om seriens handling, holder dem til at tale om mere eller mindre ’GOT’-relaterede emner.

Det var også tilfældet, da Nikolaj Coster-Waldau i går besøgte James Corden. Her fortalte han om, hvordan serien sagtens kunne have været strandet inden andet afsnit.

For nylig mødtes skuespillerne fra den første sæson for at gense den oprindelige pilot, som ikke just lignede starten på et monsterhit.

»Den var utroligt dårlig«, fortæller Coster-Waldau. »Det var fantastisk at se«.

Det var kun HBO-direktøren Richard Plepler, der så en kvalitet i afsnittet, som først nåede tv-skærmene, da 95 procent var blevet genindspillet.

Skuespilleren delte under besøget hos Corden også en historie om det travle liv på en pressetur, hvor det er en ulempe ikke at kunne sove under flytransporten.

Han fandt for nylig ud af, at takket været Californiens lempelige hashlovgivning er der råd for den slags. Han kom i besiddelse af en pose inducerede vingummibamser, og først om bord på flyet gik det op for ham, at den slags madvarer ikke er ulovlige i Europa, hvor han var på vej hen. I programmet når han ikke at færdiggøre historien, men det fremgår mellem linjerne, at han nåede at skille sig af med vingummisubstanserne.

Læs også: Syv essentielle ‘Game of Thrones’-fanteorier – og én, der er uimodståeligt bizar

Sponsoreret indhold
Hvordan blev »a fat boy from nowhere« en superstjerne?
Kom tæt på en af musikhistoriens største legender i det storslåede drama om Elton John. Læs fem gode grunde til at se ‘Rocketman’ her.
UIP