Ung Will Smith skal dræbe ældre Will Smith i Ang Lees nye thriller – se traileren til ‘Gemini Man’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med en måned til premieren på ‘Aladdin’, der giver os fornøjelsen af at opleve Will Smith som blå lampeånd, er traileren til skuespillerens næste store filmprojekt, instrueret af Ang Lee (‘Tiger på spring, drage i skjul’, ‘Brokeback Mountain’, ‘Life of Pi’), offentliggjort.

Og i ‘Gemini Man’ bliver det en kende mere barskt. Smith spiller nemlig en ualmindeligt dygtig – men aldrende – lejemorder, Henry Brogen, som får sendt en yngre klon efter sig. En klon, der kender til alle Brogens præcise bevægelser, og hvis mål er at dræbe.

Smith spiller begge roller, og VFX-teknologi skal få skuespillerens klon til at ligne en 23-årig. En teknologi, der flittigt bliver benyttet i Hollywood i øjeblikket. Dette års ‘Captain Marvel’ har blandt andet gjort brug af metoden til at forvandle Samuel L. Jackson til sin Nick Fury-karakter fra 1990’erne – og resultatet  på den 50-årige Smith ser da også ganske lovende ud i den tempofyldte trailer.

‘Gemini Man’ har dansk premiere 10. oktober 2019.

Læs også: I superheltekampens endelige opgør kan publikum blive de store tabere

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af