‘Batwoman’ skal redde Gotham – se den actionfyldte trailer til den kommende serie

Det tikker ind med ‘Batman’-relaterede nyheder i dag. Først kunne vi rapportere, at Robert Pattinson er så godt som sikret titelrollen i Matt Reeves kommende ‘The Batman’ – og nu gælder det altså tv-serien ‘Batwoman’, der har fået sin første trailer.

I serien følger vi Kate Kane (Ruby Rose fra ‘Orange Is the New Black’), der opdager, at hendes fætter Bruce Wayne i virkeligheden var Batman. Serien udspiller sig i et andet Gotham end Fox’ serie af samme navn, der netop har afsluttet sin sidste sæson.

I ‘Batwoman’ er Gotham hensat i fortvivlelse, efter at være blevet forladt af Batman tre år forinden. Det gør, at Kate Kane må udfylde sin fætters store sko, da hun opdager hans hemmelige grotte under Wayne-palæet, efter at være vendt hjem til Gotham efter længere tids eksil. Første skridt er dog at få tilpasset Batman-dragten til en kvinde, for som Kane siger: »Jeg har ikke tænkt mig at lade en mand tage æren for en kvindes arbejde«.

Snart erfarer Kate Kane, at hendes far, politimanden Jacob Kane (Dougray Scott), der kæmper for at opretholde lov og orden i byens skumle gader, er i fare for banden Alice in Wonderland, som ledes af psykotiske Alice (Rachel Skarsten).

‘Batwoman’ har allerede været igennem en større shitstorm, fordi folk kritiserede, at skuespilleren Ruby Rose ikke selv identificerer sig som lesbisk eller er af jødisk baggrund som den titulære karakter er det.

‘Batwoman’ får amerikansk premiere på streamingtjenesten CW til efteråret. Seriens danske premiere er endnu uvis.

Læs også: Robert Pattinson skal spille Batman – forhandlingerne næsten på plads

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold