Christopher Nolans næste film bliver spion-actionfilmen ’Tenet’ – nye detaljer og premieredato ude

Christopher Nolans næste film bliver spion-actionfilmen ’Tenet’ – nye detaljer og premieredato ude
Robert Pattinson, der har scoret en af hovedrollerne i 'Tenet'. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Christopher Nolan er på trapperne med sin næste film, og han gør en seriøs indsats for at holde kortene tæt på kroppen omkring, hvad den kommer til at indebære. Indsatsen, som med instruktørens sans for plottwist og overraskelser in mente er ganske forståelig, indebar blandt andet, at hovedrolleindehaver Robert Pattinson skulle låses inde i et rum, mens han læste manuskriptet, så ikke så meget som en replik skulle blive opsnuset af uvedkommende.

Nu har Nolan dog løftet en lille smule af sløret for sit kommende projekt, som får titlen ’Tenet’ (som oversat til dansk betyder noget i retning af et dogme eller doktrin). Ifølge Warner Bros. beskrives filmen, som tidligere er blevet kaldt »en action-blockbuster i IMAX-format«, som »en action-storfilm fra den internationale spionages verden«.

Filmen får amerikansk premiere den 17. juli 2020. Foruden Robert Pattinson inkluderer rollelisten prominente navne som ’BlacKkKlansman’-hovedrollen John David Washington, Elizabeth Debicki, Michael Caine, Kenneth Branagh, Aaron Taylor-Johnson og Clemence Posey. Filmen bliver filmet i hele syv forskellige lande, og det får en lydside komponeret af den svenske topproducer Ludwig Göransson, der senest vandt bred anerkendelse (og en hel del priser) for sin score til ’Black Panther’.

’Tenet’ bliver Nolans 11. film samt hans første siden ’Dunkirk’ fra 2017.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af