Conleth Hill tog sin ‘Game of Thrones’-skæbne personligt: »Hvad gjorde jeg forkert?«

Conleth Hill tog sin ‘Game of Thrones’-skæbne personligt: »Hvad gjorde jeg forkert?«

(Kæmpe spoilers for ‘Game of Thrones’ sæson 8 afsnit 5 forude)

Varys lugtede Daenerys lunte, længe før hun brændte King’s Landing til grunden på bestialsk vis – og hans giftige forsøg på et komplot endte med at få alvorlige konsekvenser, da Drogons massive dragegab på dronningens ordre flamberede ham på stedet og satte et endeligt punktum for den udspekulerede Master of Whispers, vi lærte at kende helt tilbage i første sæson.

Conleth Hill, skuespilleren bag Varys, udtaler i et interview med Entertainment Weekly, at han under filmoptagelserne havde blandede følelser omkring sin karakters død – og at han ikke kunne lade være med at tage sin skæbne personligt.

»Jeg tog det meget personligt. Jeg tog det som en person, ikke som en skuespiller eller kunstner«, siger Hill. »Man kan ikke undgå at føle, at man fejlede på en måde, at man ikke levede op til nogle forventninger, man ikke kendte til. Jeg tror ikke, at folk, der ikke har været igennem det, kan identificere sig med det. ‘Hvorfor alt det postyr? Det lakker alligevel mod enden for jer alle sammen’, tænker de. Men man tager det personligt, man kan ikke gøre for det«.

Hill kan ellers prale af at være en af de få skuespillere, der har været med på ‘Game of Thrones’ i samtlige otte sæsoner, og nu er han også ganske godt tilfreds med måden, Varys-karakteren takkede af på, selvom han ikke havde det sådan, da optagelserne stod på.

»Dengang var der intet, der kunne trøste mig. Jeg blev ved med at tænke: Hvad gjorde jeg forkert? Der var ikke nogen advarsel«.

»Han holdt sit ord hele vejen igennem«, fortsætter Hill om Varys beslutning om at forråde Daenerys. »Alt, han ønskede, var den rette person på tronen og en retfærdig person på tronen. Han sagde det så mange gange i manuskriptet. Han var ikke distraheret af kærlighed eller længsel eller nogle af de ting. Og de folk, han havde brug for at kunne se klart, var begge to forelskede. Så det giver god mening. Og nu set i bakspejlet er jeg okay, men jeg var virkelig utrøstelig«.

Læs også: Anmeldelse af ‘Game of Thrones’ sæson 8 afsnit 5 – Storslået opgør reduceret til en enkelt pointe

Læs også: ‘Game of Thrones’-overblik: De døde i kampen om King’s Landing

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold