Den første trailer til ‘Downton Abbey’-filmen afslører udsædvanligt svagt plot

Ja, ja, nogle gange skal man jo også bare drikke sin the, glemme alt om forkullede troner og fortørnede drager og svælge i rendyrket hygge.

Og det er tilsyneladende præcis, hvad den kommende ‘Downton Abbey’-film med serieskaber Julian Fellowes ved roret har i sinde, at dømme ud fra den første, selvudslettende uskadelige trailer, hvori Lady Mary, Carson, Edith, Tom Branson, Bates-parret, Dame Maggie Smiths ubetalelige Violet Crawley og alle de andre er tilbage på godset til ære for et spillefilmsdrama, hvis ambitioner ikke rækker udover en middelmådig julespecial.

Glem Ediths karriereaspirationer, de ulmende sideblikke mellem Mary og Tom, optrækket til politisk uro i Europa eller adelens snigende forfald: Det forkromede plot for den længe ventede ‘Downton Abbey’-biografdebut er noget så neglebidende som … et besøg fra kongehuset med dertilhørende middag.

Sølvet pudses, Crawley-døtrene synes reduceret til tapet i baggrunden, og Tom sender lystne blikke til en ny tjenestepige, så Fellowes ikke kan beskyldes for at forråde karakterens arbejderklassebaggrund med en upstaris-romance midt i en Brexit-tid (selvom det sgu da havde været sjovere og en my mere kontroversielt end at undlade at skifte outfit til aftensmaden).

Vil det royale visit få publikums blodtryk til at matche mrs. Patmores? Denne fan forholder sig skeptisk.

‘Downton Abbey’-filmen får premiere til september.

Lyt til SOUNDVENUE STREAMER: Podcasten siger farvel til ‘Game of Thrones’ og snakker spoilers i finalen

Læs også: Når du er færdig med at tilsvine slutningen på ‘Game of Thrones’, så tænk lidt over det store billede

Læs også: Hvilken fortælling fortalte ‘Game of Thrones’ egentlig?

Læs også: De største ubesvarede spørgsmål efter ‘Game of Thrones’-finalen

 

 

 

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold