George R.R. Martin giver lovende status på kommende ‘Game of Thrones’-spinoffs

George R.R. Martin giver lovende status på kommende ‘Game of Thrones’-spinoffs
George R.R. Martin
Foto: Getty Images

Det bliver slutningen på en ikonisk tv-æra, når det sidste afsnit af ‘Game of Thrones’ løber over skærmene den 20. maj. Men til glæde for mange fans har det i et stykke tid været bekræftet, at arbejdet på flere mulige spinoffs af den populære serie officielt er i gang – med George R. R. Martin, der har skrevet bøgerne, serien er baseret på, som hjælpende hånd.

I den forbindelse skrev forfatteren i lørdags på sin blog, at arbejdet med de tre serier går godt, og at folk ikke skal tro på alle de rygter, de hører om projektet.

»Når vi taler om tv, så skal I ikke tro på alt det, I læser. Internettet er notorisk upålideligt. Vi har haft fem forskellige ‘Game of Thrones’-efterfølgere under udvikling (jeg kan ikke lide udtrykket ‘spinoffs’) på HBO, og det går stadig godt fremad med tre af dem. Den, jeg ikke må kalde ‘The Long Night’, bliver skudt senere i år, og de to andre serier er stadig i manuskriptstadiet, men bevæger sig fremad. Hvad handler de om? Det kan jeg ikke sige. Men måske burde nogle af jer slå op i et eksemplar af ‘Fire & Blood’ og komme med jeres egne teorier«.

‘Fire & Blood’ er Martins seneste roman, der udkom i november sidste år. Den finder sted 300 år før begivenhederne i ‘Game of Thrones’ og fokuserer på Targaryen-huset – særligt Aegon the Conqueror – og deres vej til stormagten på jerntronen.

Bob Greenblatt, formand for WarnerMedia, der blandt andet indbefatter HBO, har tidligere bekræftet til Deadline, at flere mulige efterfølgere er på vej.

»Men vi bliver nødt til at være virkelig forsigtige med, at luften ikke går af ballonen og ikke at kreere serier, der ikke lever op til kvalitetsniveauet. Der er en prequel i produktion, men kun en pilot, så vi kan se, om det går godt, og om det er værd at fortsætte. Vi forsøger bare at tænke meget over, hvordan vi skal udvide universet«.

Læs også: Anmeldelse af ‘Game of Thrones’ sæson 8 afsnit 3 – ‘The Long Night’ skriver sig ind i tv-historien

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold