Mads Mikkelsen og Nicolas Winding Refn er med i vildt videospil – se traileren til ‘Death Stranding’


Den japanske videospil-auteur Hideo Kojima udvisker for alvor grænserne mellem spil og film i tidens måske mest ventede computerspil, ‘Death Stranding’. Her kan man blandt andet opleve Mads Mikkelsen i en stor rolle, mens instruktør Nicolas Winding Refn også er blevet lavt om til en computerfigur i det utroligt flotte spil.

Det er endnu uvist, præcist hvad plotlinjerne er i ‘Death Stranding’. Vi ved dog, at Norman Reedus fra ‘The Walking Dead’ indtager spillets hovedrolle, og skal kæmpe for at genforene USA. Og ud fra traileren ligner det, at Mikkelsen spiller endnu en af sine ikoniske skurkeroller – selvom det ikke er bekræftet.

Mikkelsen blev involveret i spillet gennem netop Nicolas Winding Refn. Kojima er nemlig stor fan af sidstnævntes film, som Mikkelsen som bekendt har medvirket i en del af. Faktisk lader det til, at de to instruktører har udvekslet cameos – Kojima medvirker nemlig også selv i Refns kommende tv-serie ‘Too Old to Die Young’.

Man finder også en række andre store filmfolk på rollelisten. Oscar-vinderen Guillermo del Toro (‘The Shape of Water’) og Léa Seydoux (‘Spectre’) gør blandt andet de to danskere selskab.

‘Death Stranding’ udkommer til PlayStation 8. november 2019.

Læs også: Nicolas Winding Refns ’Too Old to Die Young’ er ulig nogen tv-serie, jeg har set

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold