Se den første trailer til ‘Westworld’ sæson 3 – med Aaron Paul og en helt ny verden

»Jeg er træt af at lege cowboydere og indianere«, sagde robotten Dolores (Evan Rachel Wood) på et tidspunkt til Bernard (Jeffrey Wright) i ‘Westworld’s anden sæson, og det var seriens showrunners Jonathan Nolan og Lisa Joy tilsyneladende også.

Således er det en helt ny dag for HBO’s opulente sci-fi-serie, der vender tilbage i 2020 med sin tredje, gennemgribende anderledes sæson – nu med ‘Breaking Bad’-stjernen Aaron Paul i hovedrollen som en desillusioneret mand i en tiltagende fremmedgørende fremtidsverden (tænk en glat, steriliseret ‘Blade Runner’), hvor menneskelignende robotter nu er en del af hverdagen.

Vi er langt, langt fra det ‘Westworld’, vi kender, men i trailerens sidste sekunder dukker der pludselig et familiært ansigt op, der nok skal få fanteorierne til at koge på Reddit …

Hvad det hele betyder, må vi dog vente en rum tid på at finde ud af.

Anmeldelse: ’Westworld’ – hele sæson 2: Pletskud og forbiere i HBO’s sci-fi-flagskib

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold