Ny ‘Batman’-prequel følger unge Alfred – se traileren til serien ‘Pennyworth’

Robert Pattinson er allerede bekræftet til at spille Bruce Wayne i sine yngre dage i den kommende Batman-film – og nu bliver tiden så skruet yderligere tilbage i Epix’ kommende tv-serie ‘Pennyworth’, hvis trailer netop er offentliggjort.

Serien, der består af ti afsnit, bliver en prequel til det velkendte Batman-univers sat i 1960’ernes London. Her følger vi Bruce Waynes butler Alfred Pennyworth, der er i 20’erne og bliver spillet af Jack Bannon (‘The Imitation Game’). Pennyworth er tidligere soldat og arbejder sammen med milliardæren Thomas Wayne (Ben Aldridge), som senere i tidslinjen bliver far til Bruce Wayne.

»Jeg skal gøre mit bedste for at holde dig i live«, siger den endnu uprøvede og uskyldige Pennyworth til Wayne, og det bliver starten på et liv som Wayne-familiens fornemste beskytter, som vi kender ham i dag fra blandt andet Michael Caine og Jeremy Irons portrætteringer.

‘Pennyworth’ får amerikansk premiere 28. juli 2019 på Epix.

Læs også: Lyt til SOUNDVENUE STREAMER: Hypede ’Black Mirror’ og ‘Big Little Lies’ er tilbage – men én af superserierne skuffer

Læs også: Hvor sandfærdig er ’Chernobyl’? Her er den største kritik mod HBO’s hitserie

Sponsoreret indhold
Hvordan blev »a fat boy from nowhere« en superstjerne?
Kom tæt på en af musikhistoriens største legender i det storslåede drama om Elton John. Læs fem gode grunde til at se ‘Rocketman’ her.
UIP