Pixar er på vej med en ny originalfilm: ‘Soul’

Pixar er på vej med en ny originalfilm: ‘Soul’

Pixar Studios arbejder på en ny originalfilm, og den er klar til biograferne om præcis et år. Det offentligjorde de i går på Twitter.

Det filosofiske tema lyder allerede lovende, og studiet har tidligere haft stor succes med at tage komplekse og svære emner op. Vi har senest set det i ‘Inderste inde’, som handlede om et barns indre følelsesliv, og i ‘Coco’, hvor en ung dreng besøger det hinsides og lærer om sit forhold til sin familie.

Pixar har været i en stime af franchises de seneste par år med film som ’Incredibles 2’, ’Cars 3’, ’Find Dory’ og den kommende ’Toy Story 4’. Men studiet har sagt, at det nu er tid til igen at fokusere på at skabe originale film.

Den retningsændring er de allerede i fuld gang med, for ‘Soul’ er ikke den eneste film, man kan se frem til i 2020. Studiet er også på vej med ‘Onward’ om to teenagetrolde (med stemmer af Chris Pratt og Tom Holland), som bor i et forstadshjem og savner fortidens magi.

Læs også: Fri mig for Hollywoods nyfundne ‘blockbuster-feminisme’

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold