Rost Sundance-film om delt overgrebsvideo kommer til HBO Nordic – se traileren til ‘Share’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hypen var stor på årets Sundance Film Festival om Pippa Biancos drama ’Share’. Den fik en flot anmeldermodtagelse og blev opkøbt af indiedistributionsselskabet A24, og i næste måned kan den streames fra HBO.

’Share’ er historien om 16-årige Mandy (Rhianne Barreto), som vågner op efter en fest med huller i hukommelsen. Snart opdager hun, at en video af hende fra festen cirkulerer mellem eleverne på hendes skole, hvor nogle drenge forgriber sig på hende. Hun forsøger at finde ud af, hvad der skete, samtidig med at hun skal håndtere konsekvenserne, som blandt andet inkluderer hendes forældres forsøg på at gøre en sag ud af episoden, som vi kan se i traileren.

Filmen er baseret på Biancos egen kortfilm af samme navn, der blev vist på Cannes Film Festival i 2015, og det er hendes debut som spillefilminstruktør. Hun har desuden instrueret et afsnit af den aktuelle serie ’Euphoria’.

Blandt de øvrige medvirkende er Charlie Plummer (’Looking for Alaska’, ’Lean on Pete’), Poorna Jagannathan (’The Night of’) og J. C. MacKenzie (’Vinyl’).

’Share’ får premiere 28. juli på HBO Nordic.

Læs også: Anmeldelse af ’Booksmart’ – Hypet highschoolkomedie er drøncharmerende, sjov og rørende

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af